Nu-i pentru cine se nimereste, ci pentru cine pofteste! Mai ceva ca in targ, e organizat Ignatul la muzeul din Dumbrava.

"Secretul soricului bine facut este sa-l parjolesti cu paie si pe urma se pune niste sare si se lasa sa stea 5-10 minute pentru a se inmuia si a capata un gust aparte, il spalam bine, il curatam".

Bucuria bunicilor spre invatatura nepotilor, mai putin obisnuiti cu traditia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Porcul de Mangalita e apreciat cum se cuvine de turistii cunoscatori.

Cosmin Calinescu, purtator de cuvant Muzeul Astra Sibiu: ne bucuram ca aici la astra traditiile merg mai departe...Ignatul la romani presupune masa de sarbatoare unde vedeta este carnea de porc.

Petrecerea de Ignat din Dumbrava Sibiului se va incheia abia maine dupa amiaza.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si