Close sidebar
Close sidebar

Petrecere mare de Ignat la Dumbrava Sibiului. Au taiat porcul in muzeu: "Secretul soricului este sa il parjolesti cu paie"

Doua zile, nu una singura se face pomana porcului in Dumbrava Sibiului. Fericitii care au venit la muzeul din Sibiu s-au trezit invitati la un Ignat cum numai in Ardeal se mai pomeneste! ##VIDEO38920##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu-i pentru cine se nimereste, ci pentru cine pofteste! Mai ceva ca in targ, e organizat Ignatul la muzeul din Dumbrava.

"Secretul soricului bine facut este sa-l parjolesti cu paie si pe urma se pune niste sare si se lasa sa stea 5-10 minute pentru a se inmuia si a capata un gust aparte, il spalam bine, il curatam".

Bucuria bunicilor spre invatatura nepotilor, mai putin obisnuiti cu traditia.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Porcul de Mangalita e apreciat cum se cuvine de turistii cunoscatori.

Cosmin Calinescu, purtator de cuvant Muzeul Astra Sibiu: ne bucuram ca aici la astra traditiile merg mai departe...Ignatul la romani presupune masa de sarbatoare unde vedeta este carnea de porc.

Petrecerea de Ignat din Dumbrava Sibiului se va incheia abia maine dupa amiaza.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI