Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Petrecere pentru nonupleții unici în lume. Tematica aniversării lor de doi ani a fost „Miracol”

Singurii nonupleți din lume și-au sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere acasă, în Mali. În urmă cu doi ani, ei intrau în Cartea Recordurilor pentru că nu se cunoaște un alt caz similar în care toți cei nouă copii să fi supraviețuit la naștere.

Redactia Stirile Kanal D,

Petrecere pentru nonupleții unici în lume. Tematica aniversării lor de doi ani a fost „Miracol”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rudele, prietenii ș medicul pediatru s-au strâns pentru a celebra miracolul vieții lor. Cei nouă copii au venit pe lume în anul 2021, după ce inițial mama lor credea că poartă în pântece doar 7 bebeluși.

Halima Cisse, mama: ”Știm că nonupleții sunt un dar de la Dumnezeu. Să crești copii nu e un lucru ușor, și cu un singur copil e destul de greu.”

Nonupleții unici in lume, record in Guinness Book

În ultimele zile ale sarcinii, mama a fost transferată la un spital din Casablanca, Maroc, din cauza riscurilor asociate sarcinii. Acolo a aflat și surpriza: va avea 9 copii, în loc de 7, cum credea inițial. Toți au supraviețuit miraculos, iar acum sunt o bucurie pentru întreaga comunitate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Abdel Arby, tata:  ”Este și o realizare științifică. Astăzi, copiii au 2 ani de zile, și, doamne, ce călătorie!”

Cei doi părinți mai aveau deja o fetiță, care acum are 6 ani. Pentru că se descurcă greu cu 10 copii, ei primesc ajutor din partea Guvernului din Mali, dar și de la un ONG.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI