Close sidebar
Close sidebar

Petreceri de Revelion in Bucuresti - Spectacole in Piata Enescu si Parcul Titan si concert Stefan Banica la Parlament

Trecerea dintre ani va fi sarbatorita in Bucuresti prin deja obisnuitul Revelion la Palatul Parlamentului si prin petrecerile in aer liber Hit Revelion 2018, in Piata George Enescu, unde vor cânta artisti si trupe precum Andra, Carla's Dreams, Delia, Holograf, Loredana, Voltaj, Marcel Pavel si Directia 5, si "100 si La multi ani!”, in Parcul Titan, spectacolul fiind prezentat de catre organizatori drept un "periplu cultural-artistic prin istoria României din ultimii 100 de ani", care va fi deschis in sunet de tulnice.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atmosfera marilor show-uri de pe Broadway la cea mai mare petrecere a anului- Hit Revelion 2018 -  care ii aduce duminica, 31 decembrie, pe scena din Piata George Enescu pe Carla's Dreams, Loredana, Voltaj, Delia, Andra si multi altii, anunta organizatorii evenimentului, Primaria Capitalei, prin ARCUB.
 
Petrecerea Hit Revelion 2018 va incepe la ora 19.00, in Piata George Enescu si va dura sase ore, timp in care peste 100 de hituri românesti vor fi cântate live de artisti cunoscuti ai industriei muzicale din România, intre care se numara Carla's Dreams, Loredana, Delia, Andra, Voltaj si Holograf.
 
Lineup-ul evenimentului ii include, in intervalul orar 19.00 – 20.00, pe Holograf, Directia 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel si Anna Lesko. Apoi, intre orele 20.00 si 21.00, vor cânta: Elena Gheorghe, Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Vunk, Irina Rimes si Alina Eremia. in intervalul orar 21.00 – 22.00 se vor afla pe scena Adrian Sina, Florin Ristei & Vescan, Florin Chilian, Jo, Corina si Vanotek.
Mai târziu, in intervalul 22.00 – 23.00, vor cânta Andra, Marius Moga si Delia, iar in ultima ora a anului 2017, Voltaj, Loredana si Zoli TOTH Project. De la miezul noptii si pâna la ora 01.00, pe scena se va afla Carla's Dreams.
 
Primaria Capitalei promite sase ore de muzica live si peste o suta de hituri, dar si momente de balet, artificii, efecte de lumina si "o atmosfera specifica marilor spectacole de pe Broadway”.
Spectacolul va fi prezentat de Ionela Nastase si CRBL.
 
Pentru show a fost pregatita o scenografie elaborata, o scena cameleon si o avant-scena plasata in mijlocul multimii.
 
O alta petrecere va avea loc incepând cu ora 19.30 in Parcul Titan, cu acces din strada Liviu Rebreanu. Denumit "100 si La multi ani!”, spectacolul dedicat Revelionului a fost gândit ca un "periplu cultural-artistic prin istoria României din ultimii 100 de ani".
 
Evenimentul va fi deschis in sunet de tulnice si va dura cinci ore, in care vor fi promovate cele mai  frumoase locuri si momente reprezentative ale ultimilor 100 de ani din România. Pe scena vor urca artisti si trupe precum Cornelia Tihon & Taraful Daniel Badoi, Crina Matei & Band, Cobzality, Omul cu sobolani, Noaptea târziu, La Familia si Bosquito.
 
Trecerea in noul an va fi anuntata prin sunet de fanfara, marcând astfel intrarea in anul 2018, in care celebram Centenarul Marii Uniri.
Din spectacol vor face parte si focuri de artificii cu durata de opt minute, iar evenimentul va fi incheiat de trupa Voltaj.
 
La Palatul Parlamentului, Revelionul va fi sarbatorit in stil "glamour”, incepând cu ora 19.00, iar invitat special va fi cântaretul stefan Banica, caruia i se vor alatura Cornel Verban, Orchestra Wilmark Dance & Show, Hypnotique Electric Violin Qvartet si DJ Radu. Spectacolul va fi prezentat de Alexandra Velniciuc si Cristian Brancu.
 
Din meniul conceput de Chef Catalin Jenoiu fac parte: biscuiti crocanti cu somon afumat si crema de brânza, piure de cartofi dulci cu biscuit amaretto si consume de varza rosie si sarmalute de curcan in frunze de vita cu mamaliga si zapada de iaurt cu menta, precum si duo de mousse au chocolat. La cerere, la dispozitia participantilor vor fi puse si variante de meniu raw-vegan si gluten-free.
 
Potrivit site-ului lapalat.ro, mai sunt disponibile doar bilete la categoria Standard, la pretul de 650 de lei de persoana, cele la categoriile Premium, Gold si VIP fiind epuizate.
 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI