Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Tinerele au început să se pregătească cu diferite machiaje înspăimântătoare

„Trebuie să vă spun că rezultatul este unul spectaculos, iar dacă vreți să impresionați la petrecerea de Halloween trebuie să încercați un astfel de machiaj. Alături de mine este Ioana, modelul nostru. Ce părere ai? Ai mai încercat un astfel de machiaj?”

Ioana, clientă: „Nu, este prima dată când încerc acest tip de machiaj. Îmi place super mult rezultatul și sunt pregătită de petrecere.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Cât timp persistă un astfel de machiaj? Cum se îndepărtează un astfel de machiaj?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Mona Croitoru, make-up artist: „Este foarte rezistent, durează peste 12 ore deci nu trebuie să-ți faci vreo problemă că nu vei arăta absolut perfect la petrecere. Rezistă până dimineața, iar că de machere avem parte de o demachiere absolut obișnuită.

Dacă este un machiaj, de exemplu, cu mai mult negru putem apela la un demachiant de tip ulei, după care să venim cu o spumă de curățare.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:   „Cât timp durează un machiaj? Noi am stat aici în jur de 40 de minute, dar sunt convinsă că sunt altele care pot dura chiar și mai mult.”

Mona Croitoru, make-up artist: „Bineînțeles! Ca și durată, un machiaj de genul acesta începe undeva la o oră, dar în funcție de alte elemente vorbim undeva de 2-3 ore.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si