Petrică Mîţu Stoian a murit. Interpretul de muzică populată din Mehedinţi a încetat din viață sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Medicii au oferit mai multe detalii despre moartea sa.

Cauza morții lui Petrică Mâțu Stoian

„Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare. Era

speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Citeste si: Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultima apariție a îndrăgitului artist

”Era pe tratament, pe anticoagulant”

Petrică Mâțu Stoian a murit

Petrică Mâțu Stoian a murit

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care l-a tratat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Petrică Mâțu Stoian a murit. Celebrul interpret de muzică populară era internat în stare gravă la Terapie Intensivă

Petrică Mâțu Stoian filmase pentru Revelion

În urmă cu doar câteva zile, solistul a apărut într-o fotografie care a fost publicată pe Facebook de un alt cântăreț, Alin Gabriel Matei.

„Am filmat cu drag pentru TVR 2, ediție specială de Revelion alături de artiști dragi sufletului meu”, se arată în postarea de pe Facebook, unde apare inclusiv regretatul artist Petrică Mâțu Stoian.

Citeste si: Petrică Mîţu Stoian a câştigat 15 milioane de lei pe seară, dar cântăreţul de muzică populară a început să piardă bani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si