Close sidebar
Close sidebar

Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultima apariție a îndrăgitului artist

Îndrăgitul interpret Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață, după ce în urmă cu ceva timp fusese diagnosticat cu Covid.

M.A.,

Petrică Mâțu Stoian a murit. Detalii de ultimă oră

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ulterior, solistul a trebuit să urmeze un tratament post-covid la o clinică particulară din Caraș-Severin. 

Potrivit apropiaților, în această dimineață, artistul s-a simțit rău și a ajuns de urgență la spitalul din Reșitța, acolo unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Din nefericire, a decedat din cauza unor complicații de sănătate. 

Petrică Mâțu Stoian a murit

Citeste si: VIDEO| Petrică Mâțu Stoian a murit. Celebrul interpret de muzică populară era internat în stare gravă la Terapie Intensivă

„Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare.

Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant.

(n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care l-a tratat.

Constantin Enceanu, distrus după moartea lui Petrică Mâțu Stoian

„Ce să spun, sunt răvășit. Nu-mi vine să cred că am pierdut unul din cei mai buni prieteni.

Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, el era în Craiova și era foarte aglomerat. Atunci mi-a spus că pleacă, că vrea să se refacă 20 zile la o clinică, dar nu stiam la ce clinică. E unul dintre prietenii mei și a plecat atât de repede. Nu îmi vine să cred, ne sunam mereu, ne ceream părerea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Petrică Mâțu Stoian la Terapie Intensivă

Nu se poate! A fost dur Dumnezeu în seara asta. Mi-a luat cel mai bun prieten, nu mă pot împăca cu ideea asta. E greu să vă povestesc. În câteva minute, toată prietenia noastră… În seara asta mi s-a întâmplat un lucru ciudat. După ce a intrat în stop cardio-respirator, am sunat un prieten să îl anunț. Chiar atunci am aflat că a murit. Nu se poate!”, a declarat Constantin Enceanu la România TV.

Ultima apariție a îndrăgitului artist Petrică Mâțu Stoian

În urmă cu doar câteva zile, solistul a apărut într-o fotografie care a fost publicată pe Facebook de un alt cântăreț, Alin Gabriel Matei.

„Am filmat cu drag pentru TVR 2, ediție specială de Revelion alături de artiști dragi sufletului meu” ,  se arată în postarea de pe Facebook, unde apare inclusiv regretatul artist Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultima apariție a îndrăgitului artist

[Sursa foto: Facebook.com/ Alin Gabriel Matei]

Petrică Mâțu Stoian  s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna, Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aristul a participat de-a lungul carierei sale la numeroase festivaluri de folclor și a luat câștigat numeroase premii. În televiziune a debutat în cadrul emisiunii Tezaur Folcloric. 

Citeste si: A murit Petrică Mâțu Stoian. Ultimele imagini cu marele cântăreț în viață. Românii îl vor vedea de Revelion, pentru că artistul a filmat o ediție specială în avans

În anul 1995, solistul era angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI