Petronela Alecsa se afla într-o maşină, alături de soţul şi de fiica ei. Un alt şofer italian a intrat pur şi simplu din plin în maşina în care se aflau cei trei, Petronele şi fiica ei au murit pe loc, în timp ce soţul ei se află în stare gravă la spital, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire.

Accidentul s-a petrecut pe 15 octombrie în localitatea Manfredonia din proivincia Foggia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei care au cunoscut-o pe Petronela au mărturisit că ea pleacase în urmă cu doi ani în Italia pentru a-şi face un viitor mai bun. De câteva luni devenise şi mama de fată, dar destinul a fost crunt pentru ea şi nu a putut să se bucure prea mult. “Nu ne vine sã credem! Era o fatã bunã, cuminte, muncitoare. Ne întâlneam aici, într-un parc, toate româncele din localitate.

Era modestã, la locul ei. Carabinierii nu ne-au lãsat sã ne apropiem de accident, cãci am vrut. E foarte dureros ce s-a întâmplat. Unii ziceau cã ar fi fost si bãietelul de 8 ani în masinã, dar presa din Italia nu spune nimic despre asta si de aceea credem cã nu era cu ei. Ultima datã când m-am întâlnit cu Petronela, spunea cã ar vrea sã munceascã din nou, sã îngrijeascã o bãtrânã.
Stiu cã are surori, cãsãtorite în Mehedinti, iar avocatii au luat legãtura cu ele, ca sã vinã în Italia, sã recunoascã cadavrele. Suntem foarte tristi toti românii de aici, pentru cele întâmplate”
, a spus Dana, una dintre româncele care stãteau în vecinãtatea locuintei închiriate de Petronela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si