Philip Albu, concurent în sezonul 2 în casa Puterea Dragostei, a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fotomodelul Iasmina Halas.

Iasmina Halas a reușit să își găsească dragostea la mai puțin de un an de când a divorțat de fotbalistul Cristian Daminuță. Viața ei părea să devină o adevărată dramă, în condițiile în care aceasta a trecut peste un divorț și a pierdut o sarcină.

Iasmina a avut la un moment dat și gânduri de suicid, potrivit Cancan.

„Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”, a spus acum ceva timp Iasmina în cadrul unei emisiuni TV.

În vârstă de 20 de ani, Philip Albu a vorbit pentru Cancan despre noua sa cucerire: ”E adevărat că ne iubim mult! Îmi doresc cât mai repede să fim unul lângă celălalt și să arătăm tuturor adevărata iubire. Îmi doresc să o fac cea mai fericită femeie, cum nu a mai fost până acum. Ne potrivim din toate punctele de vedere. Sunt sigur că ea vede în mine tot ce e mai bun și ce și-a dorit de la un bărbat până acum”, a spus Philip Albu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Îmi doresc să o fac cea mai fericită femeie”

Citeste si: Transformarea incredibilă a fostei iubite a lui Iulian Pîtea de la Exatlon! Ana Gonzalez a devenit ZEIȚĂ pe Instagram

Se pare că rugămințile Iasminei au fost ascultate destul de repede. Deși este departe de România, Philip a avut grijă să nu își neglijeze iubita, răsfățând-o pe aceasta cu daruri scumpe.

Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” atac dur la adresa Marianei: „Ai venit aici să faci circ! Tu nu ești femeie. Ești ogar!”

Citeste si: Jador lovitură cruntă pentru Ella de la „Puterea Dragostei”. Nu a mai suportat și a făcut public un clip cu ea și Iancu în pat

Philip Albu este băiatul unui renumit om de afaceri din România și totodată nepotul unui ofițer cu state vechi în structura M.A.I., potrivit Cancan.

Tânărului pare să îi meargă bine și în ceea ce privește propria sa carieră: este campion național de MMA și își dorește să ajungă în circuitul mondial de K1.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si