Philip Albu nu mai formează o relație cu Bernadette Laszlo. Îndrăgitul cuplu a decis să meargă pe drumuri separate. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a pus la story pe Instagram o poză cu frumoasa lui mamă, pe semne că îi este dor de ea. Philip Albu a fost crescut majoritatea timpului de bunci. Părinții lui sunt despărțiți, iar mama lui Philip lucrează de ani buni în Italia.

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, adevărurile nespuse despre Philip, după despărțire: ”Nu puteam să mai rezist așa”

Citeste si: Clipe dramatice pentru Simona de la „Puterea Dragostei”. Prin ce trece fosta concurentă

Cine este Lili Albu

Lili Albu este mama lui Philip de la „ Puterea Dragostei ”. Femeia, în vârstă de 40 de ani, își iubește copilul ca pe ochii din cap. Ea și Philip seamănă izbitor de mult. Mama lui Philip are un corp de invidiat, de aceea ne-a declarat că adesea oamenii o confundă cu iubita lui Philip.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

philip albu și mama lui
Philip Albu și mama lui.[Sursa foto: Instagram]

În prezent, Philip Albu locuiește alături de buncii materni în Capitală. El și Berna s-au despărțit de curând. Bernadette Laszlo se mutase la el, ba chiar își planificase nunta cu Philip și își dorea copii. Cei îndrăgostiți și-au spus adio pentru moment.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si