Caz halucinant în statul american Iowa! David Carpenter, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a recurs la un gest greu de imaginat după o ceartă banală cu tatăl său.

Individul și părintele său s-ar fi certat, ocazie cu care tatăl i-a spus fiului său că îi miros urât picioarele, au informat autoritățile de peste Ocean, scrie The Guardian.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Citește și: Ioana s-a spânzurat la doar 18 ani, după despărțirea de șeful Poliției din Broșteni, în vârstă de 35 de ani. Tragedia a născut o petiție în comunitatea suceveană: „A fost mușamalizată”

barbat impuscat, arma, sua

Bărbatul spune că a apăsat din greșeală pe trăgaci

Bărbatul le-a spus autorităților că tatăl său l-ar fi amenințat și i-ar fi reproșat că are picioare puturoase. Extrem de nervos, fiul s-a dus în dormitor, a luat o armă și s-a întors să se certe cu tatăl lui. În acel moment, acesta ar fi apăsat din greșeală pe trăgaci.

Greșeală sau nu, tatăl americanului a fost împușcat în față și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din fericire, rănile nu îi vor pune viața în pericol. Chiar și așa, fiul împușcatului a fost reținut pentru tentativă de omor și pentru punerea în pericol a minorilor, pentru că în casă se aflau 2 copii în momentul în care a avut loc scandalul.

Citește și: Mama românului care a înjunghiat o fetiță în Londra, în stare de șoc după fapta cutremurătoare a individului. Nu-i vine să creadă ce a făcut fiul ei: „Sunt și eu mamă”

barbat impuscat, arma, sua


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si