Piept de pui. Ce pericol ascunde carnea de pui dacă are aceste semne pe ea
Piept de pui. Carnea de pui este cea mai frecvent consumată deși a devenit din ce în ce mai periculoasă din cauza hormonilor injectați.
Piept de pui. Puii injectati cu steroizi sunt sunt injectati in regiunea gatului sau a aripilor. Astfel ca in aceste locuri se afla cea mai mare concentratie de steroizi. Indiferent de modul de preparare, puiul cumpărat tot dăunează. „Nu sunt studii foarte clare, dar dacă veţi întreba părinţii cu ce îşi hrănesc copii, veţi observa că există o legătură foarte clară între consumul de carne de pui şi creşterea glandelor mamare”, a declarat medicul Luiza Vitan.
Piept de pui. Atunci cânt cumperi piet de pui trebuie să fii atent la următorul lucru: care exista niște firișore albe. Dacă le vezi însemnă că acel pui a fost injectat cu hormoni de creștere.
Piept de pui. De asemenea, în momentul în care gătiți pieptul de pui, acesta lasă foarte multă apă, iar carnea scade cantitativ. Puii și pieptul de pui sunt injectați pentru a părea mai mari, de aceea, ce cumpărăm din magazin pare dublu față de o găină obișnuită.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Piept de pui. Pubertatea precoce poate fi determinata de hormonii de crestere care se regasesc in carne si produsele lactate. Este dificil de stabilit care ar putea fi impactul specific al hormonilor de crestere din produsele alimentare asupra dezvoltarii tinerelor femei.Cercetatorii si consumatorii sunt preocupati de faptul ca riscul de cancer de san poate creste ca urmare a utilizarii de hormoni de crestere in produsele alimentare. Potrivit expertilor, preocuparea este realista, intrucat resturile hormonale din anumite alimente pot creste intr-adevar riscul pentru dezvoltarea cancerului de san.
Apa poate curăţa bacteriile de pe carnea de pui, dare le vor ajunge în chiuvetă, pe blatul de bucătărie, pe ştergare sau alte suprafeţe cu care va intra în contact. Acestea nu sunt vizibile cu ochiul liber, însă dacă ai putea să vezi cu microscopul, te-ai speria.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Departamentul pentru Agricultură din Statele Unite a dat şi o recomandare în acest sens: carnea de pui nu se spală pentru că bacteria periculoase pot ajunge pe alte suprafeţe, ustensile sau chiar alimente.