Potrivit acesteia, militarii și forțele civile din Ucraina ar fi reușit să distrugă:

    • 217 tancuri
    • 900 blindate
    • 30 de avioane
    • 31 de elicoptere
    • 11 sisteme antiaeriene
    • 42 de sisteme de artilerie reactivă (Grad, Smerch etc)
    • 90 de tunuri de artilerie
    • 60 de cisterne și vehicule de aprovizionare cu combustibil
    • 3 drone
    • 2 bărci
    • 374 vehicule

Moscova prezintă primul bilanț

Moscova a prezentat miercuri seară primul său bilanț al pierderilor pe care le-a suferit în războiul din Ucraina. Potrivit autorităților de la Moscova, de la începutul invadării Ucrainei și până acum s-au înregistrat: 498 de militari ruși omorâți și aproximativ 1.600 care ar fi fost răniți. 

Ziua 8 de război în Ucraina

Explozii puternice s-au auzit noaptea trecută în capitala Kiev. Armata lui Vladimir Putin ar fi reușit să preia în totalitate controlul din orașul Herson. Au fost lupte grele în Mariupol, iar convoiul uraiș al Rusiei se află în apropierea Kievului. Astăzi ar urma să aibă loc o nouă serie de negocieri.

Citeste si: Klaus Iohannis: „Este clar că dependența UE de gazul rusesc trebuie terminată”

Poporul ucrainean continuă să lupte  în fața armatelor rusești. Sirenele de raid aerian au fost din nou auzite la Kiev, noaptea trecută, după ce o rachetă de croazieră a fost doborâtă de forțele antiaeriene din Ucraina, a mărturisit un consilier al ministerului de Interne. Resturile din proiectil au lovit o conductă pentru încălzire, fiind  provocată o explozie.

Explozii puternice la Kiev

Continuă bombardamentele în Ucraina. Explozii puternice au avut loc în Kiev și în orășelul Izium, notează agenția  Ukrinform. Locuitorii din capitala Kiev au spus că noaptea trecută au auzit una dintre cele mai puternice explozii de până acum. Momentul a fost surprins în timpul unei relatări a unui jurnalist CBS.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citeste si: Când se încheie războiul dintre Rusia și Ucraina?! Pentagonul a anunțat că acest conflict nu se termină curând

Au fost explozii și în zona Gării din Kiev, iar autoritățile ucrainene au spus că nu a fost un atac direct, ci fragmente dintr-o rachetă rusă doborâte de sisteme antibalistice. Șapte persoane au decedat în urma unui atac rus din orașul Izium din estul Ucrainei, potrivit viceprimarului Volodimir Maţokin.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si