Close sidebar
Close sidebar

Pieton accidentat mortal, la Timişoara, după ce a traversat pe culoarea roşie a semaforului - FOTO, VIDEO

Un pieton care a traversat o arteră importantă din Timişoara, pe culoarea roşie a semaforului, a fost accidentat mortal de o maşină care cirula regulamentar.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe strada Cluj din Timişoara.

Citeste si: Un judecător s-a împuşcat în piept în tribunal după ce a achitat cinci suspecţi şi a criticat sistemul judiciar

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Misterul de la mormântul Reginei Elena din cimitirul din Lausanne! Ce este scris pe crucea de piatră

Citeste si: Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei? Vezi cum a răspuns partenera lui Alexandru Cumpănaşu la această întrebare!

”Accident pe strada Cluj din Timişoara. Un autoturism circula pe strada Cluj dinspre Complexul Studenţesc spre strada Michelangelo, iar la intersecţia cu strada 1 Decembrie a surprins şi accidentat un bărbat, care traversa strada pe culoarea roşie a semaforului. În urma impactului, pietonul a decedat”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Şoferul maşinii, un tânăr de 24 de ani, a pierdut controlul volanului, după ce a izbit pietonul şi s-a oprit cu maşina într-un stâlp.


Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, în acest caz şi continuă cercetările.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI