Un pieton a fost accidentat de un șofer polițist, în vârstă de 21 de ani, în municipiul Caracal. În urma testelor efectuate de polițiști, s-a constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor psihoactive. În urma impactului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Polițistul conducea sub influența alcoolului și a unor substanțe

În dimineața zilei de 5 septembrie, un polițist a lovit un pieton în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului, dar și a anumitor substanțe.

Ajunși la fața locului, polițiștii au fost puși în situația unor cercetări pentru descoperirea șoferului, pentru că la volan se afla o femeie, de 24 de ani. În urma unei bănuieli că la volan nu s-ar fi aflat femeia, poliția a descoperit că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, polițist.

Pieton lovit de un șofer polițist. Conducea sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive

Pieton lovit de un șofer polițist. Conducea sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive

[Sursa foto: Freepik]

"Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt. Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt", a transmis IPJ Olt.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a descoperit că șoferul polițist avea o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După testarea cu aparatul drugtest, în organismul șoferului s-a descoperit prezența a două substanțe.

Un polițișt care conducea sub influența băturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive a lovit un pieton, în Caracal.

Un polițișt care conducea sub influența băturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive a lovit un pieton, în Caracal.

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

Pe numele acestuia s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

"Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a continuat IPJ Olt.

Citește și: VIDEO- A murit chiar de ziua ei într-un accident. A avut parte de un sfârșit cumplit: ”Trebuia să își serbeze ziua”

Pietonul a fost transportat la spital

Mai multe informații sunt oferite de Teo Argint, corespondent Kanal D.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, necesitând îngrijiri medicale. Starea pietonului este gravă, femeia având o fractură la mână.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 Persoana accidentată a fost transportată la spital.

Persoana accidentată a fost transportată la spital.

[Sursa foto: Freepik]

Șoferul polițist care a lovit femeia pieton ar fi polițist la Constanța. El se afla în mașină cu doi elevi de la Școala de Poliție din Câmpina. Atât el, polițist, cât și pasagerii, viitori polițiști, sunt din Caracal.

Școala de poliție unde aceștia sunt elevi a fost înștiințată despre accident.

Citește și: VIDEO- Români salvați la limită din mașină. Mașina lor a luat foc pe autostradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si