Incident șocant pe o stradă din Ierusalim. Un autoturism a intrat în mai multe persoane. Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu l-a numit "atentat terorist". Un bărbat de 70 de ani a fost rănit grav, iar o femeie de 30 de ani și trei bărbați între 25 și 50 au fost răniți ușor.

Citește și: Forțele israeliene au ucis un adolescent palestinian în tabăra de refugiați din Cisiordania

"În urmă cu câteva minute, nu departe de aici, o altă tentativă a fost făcută pentru a asasina cetăţeni ai Israelului. Acest atentat terorist în acest loc, în acest moment, ne aminteşte că teritoriul şi statul Israel nu sunt dobândite decât cu preţul a numeroase încercări", a declarat Netanyahu într-un comunicat, în timp ce Israelul se pregăteşte să celebreze începând de marţi seară 70 de ani de la crearea sa.
De la începutul anului, conflictul israeliano-palestinian a costat viaţa a cel puţin 97 de palestinieni, 19 israelieni, o ucraineancă şi un italian, conform unui bilanţ realizat de AFP pe baza unor surse oficiale israeliene şi palestiniene.

Citește și: Atentat la Tel Aviv: Un turist a fost ucis și șase britanici au fost răniți după ce o mașină a intrat în mulțime și s-a răsturnat

Atentat la Tel Aviv: Un turist a fost ucis și șase britanici au fost răniți după ce o mașină a intrat în mulțime și s-a răsturnat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Italia a fost ucis, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce o mașină a intrat într-un grup de oameni și s-a răsturnat în Tel Aviv, Israel.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șase turiști britanici  și italieni au fost răniți, iar unul a fost ucis într-un presupus atentat comis seara trecută la Tel Aviv.

Citește și: Atac sângeros la un hotel plin de chinezi (VIDEO)

Poliția a declarat că o mașină a intrat într-un grup de persoane în apropierea unui parc popular de pe litoral înainte de a se răsturna.
Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Italia a fost ucis, iar alte patru persoane, inclusiv un tânăr de 17 ani, primesc acum tratament medical pentru răni ușoare până la moderate, a declarat serviciul de salvare.  

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Atentat sinucigaș în Indonezia: O persoană a murit şi cel puţin 10 au fost răniți

De asemenea, poliția a declarat că l-a împușcat pe șoferul mașinii, iar starea lui este necunoscută în acest moment.

Ministerul israelian de Externe s-a referit la incident ca la un "atac terorist", un termen pe care oficialii israelieni îl folosesc pentru atacurile comise de palestinieni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si