Cinci oameni care așteptau autobuzul în zona unei stații STB din București au fost la un pas de moarte,  după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a fost pe cale să producă o adevărată tragedie, potrivit antena3.ro.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a suferit un accident pe munte, în apropierea localității Budești. Cei de la Salvamont Maramureș intervin

„Astăzi, 2 iulie, se putea întâmpla o tragedie! Cinci persoane care așteptau autobuzul în stație, în dreptul parcării de la Piața Drumul Taberei, ar fi putut fi spulberate.

Stâlpișorii montați de ADPDU Sector 6 au făcut diferența între viață și moarte. La ora 14.11, un șofer care venea dinspre Favorit a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în stâlpișorii de protecție.

Au fost scut între mașină și oameni, astfel că aceștia au scăpat doar cu o sperietură groaznică”, anunță, pe Facebook, Primăria Sectorului 6.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului

Poliția Locală Sector 6 s-a deplasat imediat la fața locului, șoferul spunându-le oamenilor legii că l-a durut piciorul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Poliția Locală Sector 6 a sosit rapid la fața locului, după ce colegii de la Administrația Comercială Sector 6 s-au sesizat și au anunțat ce s-a petrecut.

Citește și: Accident rutier pe DN2, cu cinci victime. Ce au transmis autoritățile

Șoferul le-a spus polițiștilor că-l durea piciorul. Acesta va plăti prejudiciul creat, iar incidentul a fost anunțat la Brigada Rutieră.

Concluzia zilei este să aveți încredere în măsurile pe care le luăm pentru siguranța voastră.

Stălpișorii au rolul de a bloca accesul mașinilor pe trotuare (voluntar sau involuntar) și de a asigura vizibilitate la trecerile de pietoni. Niciodată nu sunt prea mulți și, întotdeauna, sunt avizați de cei de la Rutieră!”.

Citește și: Trei copii și trei adulți, răniți în urma unui accident rutier în Părhăuți. Aceștia au fost transportați la spital

Citește și: Un copil de șase ani a dispărut în Ialomița, după ce un băiat l-ar fi împins în apă. Mama lui nu a sunat la 112


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si