Close sidebar
Close sidebar

Mai mulți oameni aflați într-o stație STB, din Capitală, la un pas să fie spulberați de o mașină

Scene șocante s-au derulat într-o stație STB din București. Mai multe persoane erau să-și piardă viața în timp ce așteptau autobuzul. Un autoturism a intrat cu viteză în stație.

Georgiana Balaban,

Clipe de coșmar într-o stație STB din București.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cinci oameni care așteptau autobuzul în zona unei stații STB din București au fost la un pas de moarte,  după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a fost pe cale să producă o adevărată tragedie, potrivit antena3.ro.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a suferit un accident pe munte, în apropierea localității Budești. Cei de la Salvamont Maramureș intervin

„Astăzi, 2 iulie, se putea întâmpla o tragedie! Cinci persoane care așteptau autobuzul în stație, în dreptul parcării de la Piața Drumul Taberei, ar fi putut fi spulberate.

Stâlpișorii montați de ADPDU Sector 6 au făcut diferența între viață și moarte. La ora 14.11, un șofer care venea dinspre Favorit a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în stâlpișorii de protecție.

Au fost scut între mașină și oameni, astfel că aceștia au scăpat doar cu o sperietură groaznică”, anunță, pe Facebook, Primăria Sectorului 6.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului

Poliția Locală Sector 6 s-a deplasat imediat la fața locului, șoferul spunându-le oamenilor legii că l-a durut piciorul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Poliția Locală Sector 6 a sosit rapid la fața locului, după ce colegii de la Administrația Comercială Sector 6 s-au sesizat și au anunțat ce s-a petrecut.

Citește și: Accident rutier pe DN2, cu cinci victime. Ce au transmis autoritățile

Șoferul le-a spus polițiștilor că-l durea piciorul. Acesta va plăti prejudiciul creat, iar incidentul a fost anunțat la Brigada Rutieră.

Concluzia zilei este să aveți încredere în măsurile pe care le luăm pentru siguranța voastră.

Stălpișorii au rolul de a bloca accesul mașinilor pe trotuare (voluntar sau involuntar) și de a asigura vizibilitate la trecerile de pietoni. Niciodată nu sunt prea mulți și, întotdeauna, sunt avizați de cei de la Rutieră!”.

Citește și: Trei copii și trei adulți, răniți în urma unui accident rutier în Părhăuți. Aceștia au fost transportați la spital

Citește și: Un copil de șase ani a dispărut în Ialomița, după ce un băiat l-ar fi împins în apă. Mama lui nu a sunat la 112

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI