Tânărul pilot de 17 ani, campion în cursele Nascar din Mexic, a murit în urma unui accident oribil de mașină, informează El Pais.

Citește și: VIDEO. Românul care a ucis-o pe milionara de 71 de ani s-a filmat dansând cu iubita Maria Amariucăi în casa victimei

Federico Gutierrez se afla în mașina Porsche condusă de fratele său mai mare – pilot profesionist și el, Max Gutierrez, în vârstă de 20 de ani.

Citește și: Noi detalii în cazul antrenorului de fitness care a adus prăjituri cu marijuana la petrecere. Dulciurile au costat 750 de lei și au fost aduse în loc de cadou

Adolescentul Federico – supranumit „Fico” – a fost declarat mort la fața locului, în timp ce Max a fost transportat cu avionul la spitalul din Mexico City.

Max și Federico Gutierrez, accident cumplit cu un Porsche de lux 

Max a fost internat cu răni grave în spital, dar se crede că acestea nu îi pot pune viața în pericol.

Din păcate fratele său mai mic, despre care presa mexicană spunea că era extrem de talentat și o speranță reală a sportului pe patru roți, și-a pierdut viața în mod tragic. 

Federico a fost vedetă în seria de turnee automobilistice din Mexic, fiind desemnat în 2022 Nascar Mexico Challenge Series Rookie of the Year.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc pe autostrada dintre Valle de Bravo și Toluca, iar tamponarea s-a produs între un Porsche galben și o camionetă Explorer Ford.

Tânărul pilot debutase în Nascar Challenge în 2022 cu echipa Telcel, după ce a obținut nouă podiumuri și două victorii în competiția Truck din statul sud-american.

frati piloti mexic

Mașina celor doi frați, distrusă complet în accident

[Sursa foto: Twitter]

În ciuda vârstei de 17 ani, cariera tânărului Gutiérrez a început în urmă cu 13 ani, în 2010. În acel moment, participa la diferite campionate de kart din țara natală și din Spania.

Ceva mai târziu, în 2019, a participat la Cupa Notiauto, unde a obținut prima poziție în două curse la doar 13 ani. În același sezon, a devenit cel mai tânăr șofer care a pilotat în cursa "24 de ore" din Mexic.

pilot 17 ani

Dramă în lumea sportului. Pilotul de curse de 17 ani a murit într-un accident oribil 

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Între 2020 și 2021, și-a început cariera în Nascar Mexic. La doar 17 ani, concurând cu echipa Telcel, a debutat în Nascar Challenge după ce a obținut nouă podiumuri și două victorii în Camion.

Însași organizația Nascar s-a alăturat sprijinului primit de familie pe rețelele de socializare, cu mai multe mesaje emoționante.

„Seria Nascar México se alătură durerii Familiei, Gutiérrez, pentru dispariția pilotului și prietenului nostru Federico Gutiérrez Hoppe”, au scris cei de la organizație într-un mesaj scurt însoțit de o fotografie a șoferului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de NASCAR MÉXICO SERIES (@nascarmex)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si