Italianul, in varsta de 66 de ani, fusese dus la spital ieri dupa-amiaza, dupa ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota si în care se mai afla si românca de 55 de ani s-a prabusit între localitatile brasovene Sinca Veche si Persani, într-o zona nelocuita, din apropierea unei paduri.

Pilotul a fost gasit constient de catre salvatori, dar apoi a fost intubat si ventilat.

Cand a ajuns la spital, era deja in coma indusa. Martorii spun ca pilotul a iesit singur din avion si ca a cerut apa.

Medicii spun ca au încercat câteva ore sa îl stabilizeze hemodinamic. Din pacate, barbatul avea leziuni incompatibile cu viata si nu a rezistat.

Paginile lor de pe retelele de socializare sunt pline de fotografii din care se vede ca cei doi traiau o frumoasa poveste de dragoste. Sunt imagini recente inclusiv de la ultima aniversare a italianului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Romanca era extrem de optimista si scria chiar in noaptea de revelion:  "Bine ai venit, 2016! Te astept de mult, cu nerabdare, ca pe cineva care iti aduce rezolvarea tuturor problemelor, indepartarea temerilor si pe cel care ti se poate oferi 100%."

Femeia era extrem de bucuroasa ca si-a intalnit sufletul pereche.

"In 2016 si in anii ce-i vor urma, nu uitati sa fiti fericiti!", mai scria romanca.

Imediat dupa accident, autoritatile au inceput ancheta. Au fost audiati martorii, iar epava a fost ridicata pentru expertiza.

“Venea frumos, dar dintr o data s-a dezechilibrat asa si pac, nu lam mai vazut ca eram acolo, am tractorul dupa padure”, poveste un cioban din zona.

Nicio varianta nu este exclusa. Printre ipotezele luate in calcul se afla o defectiune tehnica, eroare umana sau chiar posibilitatea ca pilotului sa i se fi facut rau la mansa. Totusi, avionul tocmai se intorsese din Italia, de la verificari, iar specialistii italieni nu au gasit vreo problema tehnica. In plus, in momentul producerii accidentului, vremea era buna. Epava aparatului a ajuns in Bucuresti, unde va fi expertizata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si