Close sidebar
Close sidebar

Este doliu în sport. A murit unul dintre cei mai mari piloți

Este doliu în lumea sportului. Ken Block a decedat în urma unui accident de snowmobil. Unul dintre cei mai spectaculoși piloți din istorie a murit la 55 de ani.

Georgiana Balaban,

Ken Block a decedat în urma unui accident de snowmobil.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ken Block a murit, spre regretul fanilor. Pilotul profesionist de raliuri, în vârstă de 55 de ani, a avut un accident de snowmobil în munții din Utah. Accidentul i-a fost fatal, deoarece a murit pe loc.

Citește și: Tragedie în sport: o sportivă a murit de gripă la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit

Bărbatul este faimos pentru acrobațiile spectaculoase pe care le-a făcut. Fanii îi pot aduce un ultim omagiu după moartea sa fulgerătoare.

Ken Block a fost unul dintre cei mai faimoși piloți

Pilotul profesionist de raliuri Ken Block a murit astăzi, după ce a avut un accident de snowmobil în munții din Utah, potrivit echipei Hoonigan Racing. Pilotul a devenit o senzație în lume datorită cascadoriilor sale îndrăznețe la volan.

„Cu cele mai profunde regrete ale noastre putem confirma că Ken Block a murit într-un accident de snowmobil astăzi. Ken a fost un vizionar, un pionier și un simbol al curajului. Și cel mai important, un tată și un soț. Ne va fi incredibil de dor”, a spus Hoonigan Racing într-o declarație postată pe pagina personală de Instagram.

Tragedia a avut loc în Wasatch din Utah.

Biroul șerifului local a precizat că pilotul Ken Block mergea pe o pantă abruptă, moment în care snowmobilul său s-a răsturnat și a aterizat chiar deasupra lui.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Este doliu în lumea sportului. Un mare antrenor de volei a pierit

Renumitul pilot de raliuri a combinat foarte bine sporturile extreme cu marketingul și a ajuns să lase în urmă o avere de 150 de milioane de euro.

Block a fost unul dintre cei mai spectaculoși piloți din istorie. Pilotul de raliuri și-a început cariera în anul 2005, iar imediat după a fost numit Rookie of the Year în Campionatul Rally America. El a concurat la Campionatul Mondial de Raliuri și a reușit să câștige mai multe medalii de rallycross la X Games.

De asemenea, celebrul pilot a co-fondat compania de îmbrăcăminte sport DC Shoes și a produs seria video Gymkhana, în care a prezentat aventurile lui pe piste periculoase și curse cu obstacole. Serialul lui a strâns milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare! Ilie Bogdan s-a stins din viață chiar în prag de sărbători: „Ne părăsești și tu!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ken Block a fost pasionat de sporturile extreme, astfel că a devenit ambasador al industriei. În anul 2022, el a participat și la Campionatul Asociației Americane de Raliuri alături de soția lui, Lucy, și de fiica lor, Lia, în vârstă de doar 16 ani.

„Anul acesta, Ken a fost atât de fericit. La curse, el a fost fericit să concureze alături de Lucy. Mai mult fiica sa a concurat și ea. Puțini oameni ajung la punctul în viața lor în care totul se leagă și este devastator să le ia totul așa”, a spus starul sporturilor extreme Travis Pastrana pentru ESPN.

Citește și: Pele, singurul fotbalist care a câștigat de trei ori Cupa Mondială, a murit la vârsta de 82 de ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI