Madalina Puscalau, actal Dobovolschi, s-a casatorit anul trecut cu piltoul lui Iohannis
Madalina Puscalau, actal Dobovolschi, s-a casatorit anul trecut cu piltoul lui Iohannis Daca Madalina Puscalau este un personaj cunoscut publicului, de pe vremea cand realiza un talk-show la un post de stiri, numele lui Emil Dobrovolschi a fost legat pana acum de o asa-zisa revolutie care a dus la schimbarea directorului Tarom. Sotul Madalinei a condus „revolta” facand publice diverse abuzuri care aveau loc la compania de zbor, in numele pilotilor cu vechime de la Tarom.
De asemenea, Emil Dobrovolschi este supranumit „pilotul lui Iohannis”, pentru ca e unul dintre cei care conduc aeronava prezindentiala. Nu in ultimul rand, este din Sibiu.
Emil Dobrovolschi e unul dintre cei mai experimentati piloti Tarom
Emil Dobrovolschi e unul dintre cei mai experimentati piloti Tarom
Sursa:www.autotestmagazin.ro
Sursa:www.autotestmagazin.ro

Fiind considerat un om-cheie in compania aeriana, sotul noii consiliere a presedintelui castiga foarte bine. Un pilot cu experienta lui castiga la Tarom peste 5.000 de euro, bani pe care barbatul ii investeste mai ales in hobby-urile lui. Ca si regretatul Adrian Iovan, comandantul Dobrovolschi este pasionat de motoare, el fiind proprietarul unui Harley Davidson. De asemenea, el detine si o masina de teren, dar si o casa pe malul unui lac din apropierea Bucurestiului.

www.autotestmagazin.ro
www.autotestmagazin.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Madalina este la a doua castorie, ea fiind casatorita pentru cativa ani cu fotograful Alex Mazilu. Jurnalista ocupa functia de consilier prezidential din 1 septembrie 2016, la un an si jumatate dupa demisia Tatianei Niculescu-Bran, fosta purtatoare de cuvant a lui Iohannis.

www.autotestmagazin.ro
www.autotestmagazin.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si