UPDATE. Pilotul aeronavei Tarom de pe ruta Amsterdam-București a suferit o stare lipotimică (stare de leșin) pe Aeroportul Otopeni, au declarat pentru G4media reprezentanții Inspectoratului General al Situațiilor de Urgență (IGSU), infirmând varianta unui stop cardio-respirator.

Pilotul a avut o stare lipotimică și a fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD după efectuarea manevrelor de aterizare, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale. 

Potrivit unor surse citate de G4media, cursa aeriană a sosit în siguranță pe Aeroportul Otopeni, la ora 15.30, toți pasagerii fiind debarcați fără probleme.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit surselor, pilotul a intrat în stop cardio-respirator după efectuarea manevrelor de aterizare, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale.

Mesajul Centrului Infotrafic de la Aeroportul Otopeni

Cursa în care s-a produs incidentul venea de la Amsterdam și avea 76 de pasageri la bord. Comandantul a dat semnal de ”Mayday” pentru ca la aterizare avionul să fie așteptat de o echipă de prim ajutor.

”Aeroportul Internațional Henri Coandă, orașul Otopeni/IF – după efectuarea aterizării în condiții de siguranță la ora 15:30, copilotul aeronavei Tarom, ce venea de la Amsterdam (numărul cursei RO 362), a intrat în stop cardio-respirator, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare la fața locului de către echipajul medical din cadrul aeroportului”, anunță Centrul Infotrafic al Aeroportului Henri Coandă.

Surse: pilotul a intrat în stop cardio-respirator după efectuarea manevrelor de aterizare, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale.[Sursa foto: Facebook / Tarom]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si