Close sidebar
Close sidebar

Pilotul unui avion Boeing cu 271 de pasageri la bord a murit în timpul zborului

Pilotul unui avion Boeing 787 cu 271 de pasageri la bord a murit în timpul zborului, transmite presa internațională. Aeronava a aterizat de urgență, în încercarea de a salva viața căpitanului de zbor.

Sorin Negru,

Pilotul unui avion Boeing cu 271 de pasageri la bord a murit în timpul zborului


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pilotul companiei aeriene Latam a murit din cauza unui atac de cord, în timp ce se afla la comanda unui Boeing 787 care zbura din Miami spre Santiago de Chile, informează Rai News.

Citește și: FOTO/VIDEO- Momentul în care un pilot de avion a întors aeronava pentru a le oferi pasagerilor o vedere splendidă asupra aurorei boreale

Incidentul tragic i-a forțat pe cei doi copiloți să aterizeze de urgență pe aeroportul internațional Tocumen din Panama, unde paramedicii l-au declarat mort pe pilot.

Cum s-a petrecut tragedia de la înălțime

Pilotul a început să se simtă rău în timpul zborului și s-a prăbușit în baia avionului.

Potrivit site-ului 'Simple Flying', avionul a decolat luni seara de la Miami cu 271 de pasageri la bord, iar căpitanul s-a simțit rău după aproximativ trei ore de zbor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aeronava a aterizat de urgență în Panama.

Cine era pilotul decedat

„Suntem profund șocați de ceea ce s-a întâmplat și transmitem sincere condoleanțe familiei angajatului nostru”, a spus compania aeriană într-un comunicat.

Pilotul care a murit după ce s-a simțit rău la bordul unui Boeing 787 Dreamliner Miami- Chile se numea Ivan Andaur și era în vârstă de 56 de ani.

Compania aeriană Latam a declarat într-un comunicat de presă că toate protocoalele de siguranță au fost adoptate în timpul zborului pentru a salva viața bărbatului.

Colegii pilotului spun că el avea o carieră de 25 de ani în care „s-a remarcat întotdeauna prin dăruire și profesionalism”.

„A fost o experiență îngrozitoare”, a declarat un pasager pentru ziarul La Nacion.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI