Close sidebar
Close sidebar

Pinar Deniz și Miray Daner, surorile Yilmaz și Hilal, din “Patria mea ești tu!”, s-au pălmuit! “Ne-am înroșit ca racii”

Pinar Deniz, tanara actrita care interpreteaza rolul lui Yildiz, fiica cea mare a generalului Cevdet, interpretat de Halit Ergenc, in serialul “Patria mea esti tu!”, difuzat joi si vineri de la ora 22:00, la Kanal D, a povestit o intamplare neobisnuita petrecuta pe platourile de filmare.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pınar Deniz, in varsta de 26 de ani a relatat, pentru presa locala cum, aflata la filmari, a trebuit sa filmeze o scena in care se palmuia cu sora ei mai mica din serial, Miray Daner, alias Hilal. „Scena palmuirii” jucata alaturi de Miray Daner a fost una dintre cele mai marcante pentru Pinar, dupa cum chiar ea povesteste.

Citeste si: ​Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu ediția de duminică a emisiunii “Asta-i România!”

„Am avut de jucat o scena in care ne palmuiam… Ne-am inrosit ca racii. (…) ”Scena palmuirii”, interpretata alaturi de Miray Daner, a fost una dintre cele mai marcante”,  a povestit actrita.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Andra Volos de la ,,Puterea Dragostei”, vacanță de lux. Cu cine își petrece vara focoasa brunetă

Nu ratati “Patria mea esti tu!”, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel, in rolurile principale, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

Citeste si: Serialul Dragoste si secrete, o poveste cuceritoare despre iubire si devotament, din 15 iulie, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI