De o atmosferă de vacanță au avut parte turiștii care au ajuns în Avrig. Aici, au descoperit o nouă atracție: piscina cu apă încălzită de la poalele Munților Făgăraș.

Citește și: VIDEO- Hotelurile de pe litoral, sursă de venit pentru turiști. Ce au reușit să fure turiștii din unitățile de cazare? „Prosoapele din cameră reprezintă o ispită, la fel de atractive sunt pixurile”

„Ce îți place cel mai mult aici? În primul rând apa, cae e foarte călduță. Poți să faci baie că de asta vii la ștrand.”

„Aer curat, relaxare, tot ce vrei la un aqua. Este a patra oară când vin aici și sper să mai vin până mai ține timpul cu noi.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Și la jacuzie a fost aglomerat. Turiștii s-au relaxat și au uitat de toate grijile.

„Excelentă, minunată, relaxare totală. Este mai bine în jacuzzi? Da, normal, ne relaxăm minunat.”

Apa caldă din piscină se completează perfect cu aerul curat de munte.

Arnold Klingeis, director marketing: „Pompele de căldură care sunt foarte performante păstrează o temperatură de peste 30 de grade până la 32 de grade în fiecare zi, ca într-o țară tropicală unde te aștepți ca apa să fie foarte caldă.”

Iar după o bălăceală în piscina încălzită, pofticioșii au ales să se înfrupte din bucatele pregătite lângă plajă.

Remus Păpălău, bucătar: „Avem aici pe plită cârnați, ceafă piept de pui, legume, cartofi țărănești, cartofi pai, ciupercuțe umplute.

Toate de la producătorii noștri din zona Sibiului. Toate preparatele ca la mama acasă, desigur.”

Distracția și voia bună va ține până la finalul lunii octombrie

Pentru o masă, turiștii scot din buzunar aproximativ 60 de lei de persoană, la care se mai adaugă intrarea la piscină care este 50 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii. Distracția va ține până la sfârșitul lunii octombrie în funcție de vreme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si