Piscinele Infinty, peisajele de basm și cel mai curat aer din România sunt motivele principale pentru care tot mai mulți turiști aleg să se cazeze în hotelurile de pe malul lacului Colibița. Stațiunea din județul Bistrița-Năsăud este plină, indiferent de anotimp, iar în această perioadă, și prețurile sunt mai avantajoase.

Colibița- locul preferat de turiști

Stațiunea cu cel mai curat aer din țară își așteaptă turiștii în orice sezon.

În ultimii ani, aici s-au deschis tot mai multe unități de cazare, iar hotelurile elegante atrag o mulțime de oaspeți. Cazările cu vedere spre lacul Colibița sunt la mare căutare, iar serviciile incluse în pachetele turistice sunt tot mai variate.

Flori Macovei, reprezentant Boutique Hotel transmite: „În această perioadă îi așteptăm pe oaspeții noștri cu servicii de înaltă calitate. Se pot caza aici, să vină să se relaxeze, să se bucure de aerul curat de aici, de la Colibița, iar, de curând am deschis și piscina Infinity, de care se bucură oaspeții noștri, cu vedere spre lac”.

În restaurantul cu o panoramă spectaculoasă, turiștii pot servi preparate pentru toate gusturile. Meniul include, în special, mâncăruri internaționale, dar, nu lipsesc nici bunătățile tradiționale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Cele mai populare destinații de vacanță în 2023

Preparate speciale pentru oaspeții de la Colibița

Ionuț Macovei, bucătar, descrie câteva dintre preparatele de care se pot bucura vizitatorii din Colibița: „Avem creveți trași la tigaie, în unt, lămâie și usturoi.

Pe lângă toate minunile pe care le facem aici, facem și pâinea de casă. Deci, pâinea o facem aici, cu făină adusă de la moară, cu ou și semințe”. 

Piscina în aer liber este, însă, noua atracție a Boutique Hotelului de pe malul lacului Colibița. Aici, turiștii se simt cu adevărat răsfățați.

„Ne simțim foarte, foarte bine, cu un cocktail și băieții cu câte o bere, piscina e foarte caldă, domnișoara poate ne mai aduce ceva de băut. Priveliștea e superbă. Priveliștea face tot. Aerul, ozonul de la Colibița sunt cele mai bune”, este părerea câtorva turiști.
Și acest resort din Colibița se mândrește cu o piscină spectaculoasă. Aflată la înălțime, piscina Infinity este mereu plină. Oamenii se bucură de priveliște, în timp ce se relaxează în apa caldă.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Hotelul mai are o atracție: turiștii cazați aici, dar și cei din afara resortului, pot încerca și patinoarul locației.

În această perioadă, aproape toate hotelurile din Colibița sunt ocupate în fiecare week-end. Cei care își doresc să se cazeze pe malul lacului, mai găsesc camere libere în timpul săptămânii, atunci când și prețurile sunt ceva mai avantajoase.

Citește și: S-au unit în vârf de munte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si