Atât ieri, 21 august 2021, cât și astăzi, duminică, 22 august, se desfășoară evenimentul sportiv „Supercupa României la Karting electric” care are loc în Piaţa George Enescu şi pe bretelele din jurul Sălii Palatului şi al Muzeului de Arta din București și este destinat copiilor pasionați de Kartingul electric.

Astfel, copiii practicanţi de Karting au făcut spectacol, ieri, pe Calea Victoriei din Bucureşti. A fost proba calificărilor pentru finala de astăzi.

Evenimentul inedit este organizat după principii ecologiste. Karturile sunt electrice, iar tot evenimentul îşi propune să lase o amprentă de carbon zero asupra mediului.

Citeste si: Incredibil! Doi foști concurenți de la Puterea Dragostei se vor lupta în cușcă

Karting electric[Sursa foto: PixaBay]

PMB a anunțat restricții de trafic în București

Primăria Municipiului București (PMB) a anunțat faptul că micii piloți își vor desfășura cursele în Piaţa George Enescu şi pe bretelele din jurul Sălii Palatului şi al Muzeului de Arta. În timpul competiției vor fi mai multe restricții de trafic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Sâmbătă, 21 august, între orele 11:00 şi 18:30, şi duminică, 22 august, între orele 11:00 şi 17:30, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Calea Victoriei (între b-dul Dacia şi str. Ion Câmpineanu), fără a fi afectat traficul în cele două intersecţii, şi pe str. Stirbei Vodă, între str. Berzei şi Calea Victoriei, (permiţându-se traversul în intersecţia cu Str. Popa Tatu şi str. Luterană), str. Walter Maracineanu, între Calea Victoriei, str.

Ion Câmpineanu şi Piaţa Revoluţiei”, au transmis reprezentanții Primăriei București.

Supercupa Româniai la Karting, electric ediția 2019

Traseele STB se vor modifica

Pentru ca acest eveniment să ia parte, STB SA va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe următoarele linii:

Linia 122 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Complex Cartier Latin” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 122 nu va fi modificat pe sensul opus.

Citeste si: A fost inaugurat primul parc de fitness din Constanța

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Linia 137 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Carrefour Militari” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 137 nu va fi modificat pe sensul opus. Linia 138 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cartier Militari” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 138 nu va fi modificat pe sensul opus.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si