Așa arată un colț de rai pe litoralul românesc. 

Plaje exotice... în România!

Ne plimbăm pe o plaja amenajată după modelul celor din Mexic. Decorul este format din mobila vintage, candelabre și chiar o canapea de catifea transformată... în leagăn.

Adrian Grecu, administrator plajă: „În fiecare an am adus câte un element nou, în mare parte ne-am inspirat din plajele din Mexic.

Pe parte de lemn, de butaforie, ornamente, am încercat și ceva designeri.(...) Plante, am renunțat la plante pe acest sector de plajă. Am mers pe palmieri, toți construiți de noi din iută și lemn.”

Citeste si: VIDEO- Faleza din Costinești este pe cale să se prăbușească

Turiștii, încântați de ceea ce le oferă plajele de pe litoralul românesc

De rezultatul final se bucură turiștii care sunt atrași de acest loc și de investițiile făcute aici.

„Chiar te duce cu gândul la Mexic, am fost acolo și te duce, măcar cu gândul”

„- Ce vă place?

- Faptul că marea e foarte aproape, iar oamenii foarte ok, serviabili.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

,,E super mișto.. mi se pare cea mai frumoasă plajă din Mamaia!”

,,E foarte liniștita și relaxantă.”

,,De-obicei când vrei să mergi la plajă.. te uiți pe internet să vezi cum arată. Am auzit de la niște prieteni de plaja asta.”

Citeste si: S-au răcorit pe plajă cu zăpadă artificială

Ne mutăm în Constanța, acolo unde o altă plajă le-a furat ochii turiștilor

Terasa este decorată după model grecesc, iar plaja este înconjurată de multă verdeață. Clasicele umbrele au fost înlocuite cu cele din stuf, iar măsuțele sunt așezate direct pe nisip.

Andrei Ciorbaru, manager plajă: „Avem un arhitect foarte deștept și mișto care vine cu toate ideile astea extraordinare, probabil că umblă și cercetează și se inspiră din mai multe locuri. Suntem foarte norocoși să avem parte de multă verdeață. Te poți bucura și de plajă pe zi, pe seară de terasă, avem și distracție și chill.

- Ce eveniment aveți?

- Avem concert, seară de film. Aducem diferiți dj, avem dj-ul nostru rezident care bagă muzică mișto în fiecare seară.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În Mamaia descoperim o plajă cu beach bar, terasă și piscină. Decorul este format din nuiele de alun, stuf, bambus și multi palmieri.

Citeste si: VIDEO-Puhoi de lume în Costinești

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „După câteva ore de plajă, va puteți relaxa la această terasă într-o atmosferă exotică de vacanță. Aici puteți servi un platou cu fructe de sezon sau un cocktail cu proseco, soc si lime. În plus, în fiecare week-end terasa devine club de noapte iar petrecerile țin până dimineața.” 

În funcție de zonă, prețul pentru un șezlong pornește de la 30 de lei și ajunge chiar și la 100 de lei.

Citeste si: Temperatura apei mării în perioada 1-15 iulie 2022 pentru Constanţa, Mamaia, Eforie, Costineşti şi Mangalia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si