In urma lucrarilor de amploare, va fi loc pe plaje pentru inca un milion de turisti. In urma lucrarilor de amploare, va fi loc pe plaje pentru inca un milion de turisti.

Se spune ca plajele din statiunea Mamaia sunt printre cele mai frumoase de pe litoralul romanesc. De la un an la altul, insa, limba de nisip se ingusteaza din ce in ce mai mult. Tocmai de aceea, Apele Romane investesc din nou pe litoral, ca sa aduca plajele la standardul mult asteptat.

Este ultima vara cand turistii se vor inghesui pe astfel de fasii inguste. Incepand cu luna septembrie, utilajele vor intra pe plaja. Dupa partea de Nord a litoralului, lucrarile vor continua in Constana, iar apoi sudul se va transforma intr-un imens santier. Asadar, in urmatorii 4 ani vom castiga inca doua milioane si jumatate de metri patrati de nisip, care pot primi peste un milion de turisti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Initiativa face parte dintr-un proiect urias de refacere a plajelor.

Prima parte a acestuia a fost finalizata in 2015, iar zone importante din Mamaia, Constanta si Eforie Nord au fost, pe atunci, largite. Din cauza furtunilor din ultimele ierni, insa, SI plajele reabilitate au nevoie de ceva interventii.

Proiectul actual costa jumatate de miliard de euro, iar 80 la suta din suma vine de la Uniunea Europeana

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si