În costume de baie și veseli nevoie-mare, acești tineri au încins o horă chiar pe plaja din Cetate. Aflată la mai puțin de o oră și jumătate de Craiova, micul „litoral” atrage an de an tot mai mulți turiști din sudul țării.

Citește și: VIDEO- Frigul nu îi alungă de pe plajă. Turiștii au venit îmbrăcați la plajă

Cornel Bădele, profesor și turist: „Cu toate că suntem aproape, n-avem niciodată, dar să știți că am rămas surprins plăcut surprins.

E o plajă frumoasă, curată. Mare e departe de noi, e foarte departe și nu cred că toată lumea are ocazia să ajungă acolo. Pentru copii e un lucru extraordinar.”

„Ne-am bălăcit, am făcut puțină plajă, am făcut un mic picnic. Apa este perfectă, nisipul este bun, distracție maximă. Ca la mare? Ca la mare, mai frumos ca la mare.”

Locuitorii din Dolj au profitat de temperaturile ridicate și de apa caldă

Chiar și la final de sezon, doljenii profită de temperaturile de 30 de grade, dar și de apa caldă, mai ales că plaja este aproape de casă. Acest cuplu, de pildă, s-a întors din străinătate și își petrece ultimele zile de concediu pe litoralul oltenesc.

Mihaela, turist: „Am venit cu copiii la plajă să se bucure de ultimele raze de soare din vara asta.

E prima dată pe anul ăsta când venim la Dunăre cu ei. Din păcate, nu-s atât de promovate și lumea nu știe de ele.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Iar cine vrea să doarmă cu cortul, cu rulota sau să facă picnic, o poate face la umbra copacilor, fără grija că trebuie să plătească vreo taxă.”

„Este superb, de aia îmi place să vin aici. Să mă relaxez, să mă distrez cu prietenii. Cum e apa? Caldă, foarte caldă, față de cum a fost zilele trecute rece, acum este caldă.”

Și în Calafat se anunță ultima strigare pentru cei care nu au apucat să vadă anul acesta marea. Cu nisip fin, apă curată și vegetație în jur, plaja urbană din Calafat poate fi considerată o destinație turistică de neratat. Mai ales că puținele baruri din zonă au prețuri mult mai mici decât stațiunea Mamaia, de pildă.

Teo Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Un șezlong pe plaja din Bașcov costă 15 lei pe zi, indiferent dacă acesta este închiriat în timpul săptămânii sau în weekend. Pe litoral, în schimb, prețurile sunt cuprinse între 50 și 150 de lei, în funcție de perioada săptămânii.”, transmite Teo Argint, corespondent Kanal D. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Fabian, angajat terasă-club: „Un suc este 8 lei, o apă 7 lei, o cafea tot 7 lei, o bere 10 lei, un coccktail de 20-25. Foarte multă lume care zicea că vin dinspre Craiova, Severin, Pitești chiar am avut.”

Nu e de mirare că cei care vin să se distreze pe plajele din sudul țării se simt ca acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si