Printre lenjerie de pat, prosoape de hotel sau fete de perna, turistii au trecut sezonul acesta la un alt nivel: salteaua gonflabila direct pe nisip. E buna sa te legene atat in apa marii, cat si sa te-ndemne la visare si pe nisipul fierbinte.

Turistii cu dor de casa si-au luat din locuinte chiar si cuverturile cu imprimeu de pe paturi. Ba chiar o doamna si-a adus un covoras de catifea, pe care l-a asezat strategic peste o patura flausata, numai buna de folosit pe timpul iernii.


Si...ca tot veni vorba de pleduri groase, o alta doamna ne explica de ce prefera sa se-ncinga sub soare cu o patura groasa de doua degete.

Alaturi de prosoapele, paturile si cuverturile montate bine in nisip cu ajutorul pietroaielor, turistii se accesorizeaza si cu umbrele. Domnul din imagini, de pilda si-a adus de acasa toate umbrelele din pod.

Cei mai multi profita de weekend direct in apa marii, sau pe mal, acolo unde nisipul ud este cel mai bun cearsaf.  

Weekendul acesta pe litoral au fost peste 70 de mii de turisti, cei mai multi alegand statiunile Mamaia, Venus si Vama Veche.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si