Asa arata plaja din Costinesti la rasarit, dupa o curatenie temeinica a angajatilor plajei.

Si asa arata 10 ore mai tarziu, dupa ce este cotropita de turisti!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Obiceiuri grosolane pe care nici amenzile nu le starpesc uratesc litoralul de la un capat la altul. Nu ne mai mira de ce turistii strainii prefera Turcia sau Bulgaria, in locul statiunilor de la noi, unde lenea naste munti de gunoaie!

Managerul celei mai aglomerate plaje din Costinesti are doar 15 oameni care strang de dimineata si pana noaptea, tarziu, toate deseurile lasate in urma de turisti. Ironia sortii este ca peturile aruncate pe jos sunt de un real folos: se recicleaza saptamanal.

„Noi in fiecare dimineata le pregatim plaja ca atunci cand schimbam asternuturile acasa. Ii asteptam cu drag si pe cei necivilizati care poate la un mom dat, prin puterea exemplului vor intelege ca aceasta este casa noastra”, a declarat Horia Constantinescu, administrator plaja.

O vorba inteleapta spune ca schimbarea e in noi. Din pacate insa putini sunt cei care pun pret pe ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si