O femeie din Satu Mare a devenit victima fostului soț. După ce femeia s-a despărțit de el, bărbatul a amenințat-o cu moartea de mai multe ori pentru decizia luată.

Cum s-a petrecut incidentul?

Supărat din cauza alegerii fostei soții de a-l părăsi, bărbatul s-a gândit că cea mai bună variantă este să o ucidă. Individul a desfăcut prezoanele de la mașina femeii pentru ca totul să pară un accident.

După ce și-a pus la cale tot planul, și-a sunat fosta soție să-i spună că tatăl ei se simte rău și se află în spital, cu speranța că femeia va folosi mașina, fapt ce s-a și întâmplat. Din fericire, femeia a ajuns cu bine la destinație, însă a alertat poliția imediat.

Citește și: O femeie a fost condamnată la închisoare după ce şi-a bătut iubitul de mai multe ori

Amenințări cu moartea din partea fostului soț

Femeia a povestit că în trecut a avut mai multe incidente cu fostul soț. Acesta o suna și o amenința cu moartea în nenumărate rânduri, ca ulterior, să-i trimită, din nou amenințări sub formă de scrisori, pe care le punea în mașina femeii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Român din Italia, împușcat în cap după o ceartă cu un vecin. Agresorul, tot român

Bărbatul neagă toate acuzațiile

Pus în fața organelor de poliție, bărbatul nu a recunoscut planul omorului pe care l-a pus la cale, în ciuda faptului că el este singurul care are cheia de rezervă a mașinii fostei soții.

Acesta este cercetat penal pentru tentativă de omor și amenințare și nu are voie să se mai apropie la mai puțin de 50 de metri de casa fostei soții și de locul acesteia de muncă.

Citește și: Bărbatul care a dat cu maşina peste fratele şi peste tatăl său a fost trimis în judecată. El își acuză părinții și fratele că l-au agresat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si