Probleme pentru cursa Wizz Air Eindhoven- Iași, marți seara, la aterizarea pe aeroportul din Iași. Aeronava s-a învârtit minute bune deasupra aeroportului, iar conform informațiilor inițiale trei persoane ar fi suferit atacuri de panică. Reprezentanții aeroportului au negat ulterior acest lucru.

Citeste si: Un avion a aterizat forțat, lângă aerodromul Strejnic din Prahova

Probleme la trenul de aterizare pentru o aeronavă Wizz Air 

Autoritățile au fost anunțate că o aeronavă Wizz Air, care venea de la Eindhover, Olanda, cu 100+6 pasageri, a avut probleme la trenul de aterizare.

"Am fost anunţaţi despre faptul că o aeronavă Wizz Air care efectua o cursă de la Eindhoven, cu 100 de pasageri şi şase membri ai echipajului la bord, avea probleme la trenul de aterizare. La ora 19,25 a fost activat planul roşu iar la 19,35 aeronava a aterizat fără probleme. La ora 19,40 a fost dezactivat planul roşu", a informat ISU Iaşi.

Citeste si: Un avion a zburat printre zgârie-nori, oamenii au crezut că are loc un atac terorist

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pilotul ar fi sesizat problemele tehnice cu aproximativ treizeci de minunte înainte de aterizare, potrivit BZI.ro.

Oficialii Aeroportului Internațional Iași au oferit la scurt timp primele informații legate de incident și au negat că au fost persoane care au suferit atacuri de panică

[Sursa foto: BZI]

Ce au transmis oficialii Aeroportului Iași

Oficialii Aeroportului Internațional Iași au oferit la scurt timp primele informații legate de incident și au negat că au fost persoane care au suferit atacuri de panică.

„Aeronava a aterizat la 19.40,

în loc de 19.00, după ce a încercat de mai multe ori să aterizeze. Niciun pasager nu a făcut atac de panică”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții Aeroportului Iași.

Citeste si: A căzut de 3 ori cu avionul, dar a murit într-un mod surprinzător

Din fericire aeronava în care se aflau peste o sută de persoane a aterizat în siguranță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si