Autoritățile au activat duminică Planul Roșu de Intervenție, după ce s-a produs un grav accident la Sinești, județul Ialomița. În total, patru autoturisme au fost implicate.

Accident Sinești

Imagine de la accidentul din Sinești.

[Sursa foto: Stiri pe surse]

Citește și: Incident șocant! Un bărbat a murit într-un bazin, iar altul a fost intoxicat și transportat de urgență la spital

Șase persoane au fost implicate în accidentul grav

La fața locului au fost trimise echipa numeroase de la ISU Ialomița, ISU BIF, printre care mașini de pompieri, descarcerare, 6 ambulanțe SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă.

De asemenea, un elicopter Smurd a ajuns în zonă pentru a transporta persoanele grav rănite la spital.

În accidentul grav au fost implicate șase persoane, dintre care 5 adulți și un minor. Un adult a fost declarat decedat, celelalte persoane fiind rănite, dar coștiente.

Accident Sinești

Imagine de la accidentul din Sinești.

[Sursa foto: Stiri pe surse]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Cine este românul care a reușit să câștige o sumă fabuloasă în afară? Marius a dezvăluit ce va face cu banii

Circulația mașinilor pe DN2 este blocată pe ambele sensuri, a transmis Centrul Infotrafic.

"Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate următoarele resurse:

- ISU Ialomița: 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță;

- ISU BIF: 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 1 unitate de terapie intensivă mobilă și 4 ambulanțe ale SABIF.

De asemenea, în sprijinul echipajelor medicale a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Misiunea este în dinamică", se arată în comunicatul Poliţiei, remis, duminică presei.

Accident teribil în IașiDouă maşini s-au ciocnit

Momente de panică la o biserică din zona Cug, Iaşi, după ce două mașini au ajuns chiar în curtea lăcașului de cult! Totul s-a întâmplat sâmbătă, atunci când două autoturisme s-au ciocnit. Într-una dintre ele era echipa tehnică a lui Mario Fresh. Polițiștii veniți la fața locului au descoperit că şoferul dubiţei care mergea regulamentar avea o alcoolemie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt șofer în vârstă de 64 de ani, cât şi femeia lovită pe trotuar au fost duşi de urgenţă la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si