Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Braşov- Sibiu, la kilometrul 285, în zona oraşului Avrig (judeţul Sibiu), a avut loc o coliziune între patru vehicule (două microbuze şi două autoturisme). Din acest motiv, circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri. Precizăm că în judeţul Sibiu ninge mărunt.

Plan ROȘU de intervenție. Accident grav în Sibiu

În accidentul rutier de pe raza localității Avrig, județul Sibiu, au fost implicate 2 autoturisme și 2 microbuze.

Având în vedere numărul mare de ocupanți, la nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD și SAJ disponibile din zonă.

Plan ROȘU de intervenție. Accident grav în Sibiu

Din primele informații furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate. La fața locului intervin 5 echipaje de prim-ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensivă SMURD, 1 autospecială de victime multiple, 5 echipaje medicale SAJ și autospecială CBRN.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Plan ROȘU de intervenție. Accident grav în Sibiu

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si