Un accident rutier extrem de grav s-a produs joi seară între un autoturism și un autocar, în localitatea Hârlești, comuna Filipești, județul Bacău.

În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, în afara părţii carosabile.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău a activat Planul Roşu de Intervenţie, transmite presa locală. 

"Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, sergentul major Ema Tereş.

Trei pasageri din autoturism, preluați inconștienți de echipajele medicale

Cinci persoane, dintre care trei sunt inconştiente, au fost rănite în urma coliziunii dintre un autocar şi un autoturism, în localitatea Hârleşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

"În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, din autoturism. Trei dintre acestea sunt inconştiente. Persoanele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit Agerpres.

În autocar se aflau 20 de ocupanţi, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

La fața locului au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 5 ambulanțe SMURD.

În sprijinul echipajelor operative au fost alocate și 5 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță.

Forţele de intervenţie de la faţa locului au fost suplimentate cu o ambulanţă SMURD, o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Neamţ.

Trafic blocat pe DN2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Hârleşti, judeţul Bacău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocar înmatriculat în Turcia şi un

autoturism.

Potrivit primelor date, şase persoane din autoturism au suferit leziuni, fiind evaluate medical la faţa locului.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens, valorile de circulaţie fiind în creştere. 

Primele imagini de la locul accidentului:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si