Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 28 august a.c., la Năvodari, pe strada Nuferilor, acolo unde a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autocar cu cetățeni din Ucraina.

Citește și: UPDATE- Crevedia, noul Colectiv. Prima reacție a patronilor stației GPL din Crevedia/ Raed Arafat, posibilă țintă în cazul unei anchete, cu privire la metoda de intervenție în cadrul exploziilor

Potrivit informațiilor din presa locală, autocarul plecase din Constanța spre Odessa dar din cauza GPS-ului, șoferul a fost dus greșit, astfel întâmplându-se nefericitul accident.

Citește și: UPDATE: O femeie a accidentat mortal un copil de 3 ani. Femeia conducea sub influența unor substanțe psihoactive

La fața locului a intervenit ISU Dobrogea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerare, 2 echipaje de Urgență, autospeciala pentru victime multiple, un echipaj de terapie intensivă și 3 echipaje SAJ.

Accident autocar Navodari

Accident autocar Navodari

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit ISU Dobrogea, la interventie s-au deplasat 3 autospeciale pentru victime multiple, 6 SMURD B,1 SMURD C, 6 SAJ, 1 Descarcerare de la Stația FRIPIS, o autospecială cu apă și spumă de la MIDIA.

Conform ISU Dobrogea sunt 15 victime, printre care și doi minori. Dintre acestea, 6 au fost deja transportate la spital. 

Potrivit Ziua de Constanta, în total la spital au fost transportate 8 persoane. 

Citește și: Un ofițer român a fost decapitat într-un port din China

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

Accident grav în Năvodari

Accident grav în Năvodari

În jurul orei 22:46 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție, informează Replicaonline.ro.

Potrivit ultimelor date, 15 persoane au fost rănite, dintre care 2 minori, 8 victime fiind transportate deja la spital. Celelalte persoane aflat în autocar și-au continuat călătoria spre Ucraina. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si