Accident grav în localitatea 2 Mai din județul Constanța, lângă granița cu Bulgaria: un autocar a lovit puternic un autoturism. La ora 18.05 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Citește și: Cine este Andreia, tânăra din Constanța care a murit cu o zi înainte să se căsătorească

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, vineri seara, despre producerea unui accident rutier în apropiere de PTF Vama Veche, între un autocar şi un autoturism.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Este vorba despre un accident rutier petrecut între un autoturism şi un autocar. În urma impactului, trei persoane- doi adulţi şi 1 minor în vârstă de 11 ani- din autoturism primesc îngrijiri de la echipajele medicale. Se execută trierea pasagerilor din autocar”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

La fața locului a intervenit secția Mangalia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerare, autospeciala pentru victime multiple și două ambulanțe SAJ B. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si