Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Plan roșu de intervenție pe litoral. Mai mulți copii și tineri, cazați la un hotel din Olimp, au ajuns la spital. Reacția SRI

Planul Roșu de intervenție a fost activat, joi dimineața, la Hotelul Crișana din stațiunea Olimp, după ce mai multe persoane au prezentat vărsături și dureri abdominale. Cel puțin 18 persoane ar fi ajuns la camera de gardă.

Sorin Negru,

Copiii au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța 

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE. Serviciul Român de Informații (SRI) a făcut precizări cu privire la incidentul de la Hotelul Crișana din Olimp, care aparține SRI.

"In legatura cu situatia de la hotelul Crisana din Olimp, va precizam ca inca de la prima sesizare, au fost demarate verificari de catre structurile competente pentru a fi stabilita cauza care a dus la semnalarile multiple de greata si stare de rau a persoanelor care se aflau in unitatea de cazare. Verificarile epidemiologice si sanitare sunt in curs de desfășurare, iar toti pacientii inclusiv cei care au necesitat internare, sunt stabili si nu au fost inregistrate cazuri grave", au transmis oficialii SRI.

Plan Roșu de intervenție, activat la Olimp. Cel puțin 8 persoane, cu vârste cuprinse intre 21 si 22 de ani, care prezintă vărsături și dureri abdominale au fost preluate de la hotel Crișana din Statiunea Olimp și transportate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Citește și: VIDEO Oamenii loviți în plin de forța naturii trăiesc în containere după inundațiile care le-au luat tot ce aveau

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În total, aproximativ 18 persoane au ajuns la camera de gardă a unui spital din Constanța cu simptome specifice intoxicației alimentare.

UPDATE. Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 8,15, după mai bine de o oră de la declanșarea acțiunii.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni dimineață, 26 septembrie, la hotelul Crișana din stațiunea Olimp.

Potrivit primelor informații, nu mai puțin de 8 tineri prezintă simptomele unei toxiinfecții alimentare.

Echipajele ajunse la fața locului i-au transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, transmite Replica de Constanta.

Copiii au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța 

[Sursa foto: Facebook]

Alte persoane care s-au deplasat cu mijloace proprii la Spitalul Municipal Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța de către Autospeciala pentru transport personal si victime multiple Port.

Se deplasează și echipaje de intervenție din Medgidia către Hotel Crișana din Olimp.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI