O tânără în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier. Adolescenta se afla în mașina condusă de un prieten care obținuse permisul de conducere în urmă cu puțin timp. Se pare că autoturismul condus de tânărul în vârstă de 19 ani s-a rostogolit pe carosabil de 20 de ori, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Și-a pierdut viața în mașina condusă de un prieten, șofer începător

Conform sursei citate, tânărul șofer în vârstă de 19 ani ar fi primit mașina cu care a făcut accident chiar în ziua tragediei. Tânărul doar ce obținuse permisul de conducere, iar mașina ar fi fost primită cadou din partea părinților.

Cei doi s-ar fi îndreptat către o petrecere în localitatea Beregsăul Mare. Accidentul ar fi avut loc într-o curbă, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Un martor la accidentul tragic a mărturisit că tânărul nu ar fi avut viteză. Acesta a declarat că l-a găsit pe tânăr plângând lângă mașină.

Citește și: Ce spune medicul lui Mihai Leu despre starea campionului? Acesta a fost transferat de urgență la Fundeni: ”Evoluția a fost mai complicată”

accident mortal

O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă de un prieten s-a rostogolit pe carosabil

[Sursa foto: Capturi Antena3.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Veneam încoace de la Săcălaz. Am venit înapoi la Beregsău şi deodată am văzut că era pe mi jloc de drum o maşina cu faza lungă. Odată am văzut iarbă, praf şi nu ştiu, de acolo până aici, s-a dat peste cap. Nu avea viteză mare. Eram în spatele lui la vreo 20 de metri. Şi aici nu ştiu cum am ajuns lângă maşină, el era, săracu', plângea lângă fată.

Fata era, săraca, la 300 de metri de maşină, a mărturisit un martor la accident, potrivit antena3.ro.

Impactul puternic i-a fost fatal tinerei de 17 ani, care a fost declarată decedată de echipajul medical ajuns la fața locului. Autoturismul tânărului a fost distrus aproape în totalitate.

La faţa locului am găsit două victime, una era conştientă, cealaltă inconştientă. Am asigurat măsurile de prim ajutor, măsuri de prevenire a stingerii incendiilor. Între timp, doamna doctor de pe ambulanţă a declarat victima inconştientă, o fată, decedată. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%, a declarat un reprezentant ISU Timiș, conform aceleiași surse.

Mama tânărului mărturisește că acesta a sunat-o după accident. Femeia a declarat că știe că fiul său a plecat cu o fată să bea un suc.

Nu ştiu, că eu eram acasă. La ora 01:05 m-a sunat şi a zis mama, hai. că mi-a tăiat unul calea şi am avut accident. Atâta tot. Şi am luat maşina cu copilul cel mare şi am venit incoace. Era în maşină cu o fată, cu o prietenă, dar nu era prietena lui, era o prietenă cunoscută şi a zis că merge la un suc, atâta tot, altceva, nu ştiu nimic. Î

l dor coastele şi a zis că nu vrea să meargă la spital şi am zis să meargă la spital că nu e de stat aşa, a mărturisit mama tânărului, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Ion Țiriac? Al doilea cel mai bogat român are o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari: ”Am 33 de copii”

accident mortal

O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă de un prieten s-a rostogolit pe carosabil

[Sursa foto: Capturi Antena3.ro]

Autoritățile au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si