Ca într-o vacanță, așa și-au propus unele restaurante din Capitală să își întâmpine clienții. Plantele exotice sunt prezente încă de la intrare, iar ambientul e unul boem, de vară.

Citește și: VIDEO- Agentul imobiliar care face show pe net. Șerban Trâmbițașu și-a câștigat clienți noi cu ajutorul TikTok-ului

Într-un oraș plin de betoane, localurile pline de vegetație aduc un aer curat și la propriu, și la figurat.

Iar clienții vin de plăcere.

„Această amenajare este genială, te introduce în natură, în spațiul respectiv, și umple goluri, altfel ar fi cam gol.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Însă plantele exotice care dau viața acestor localuri trebuie alese cu grijă, nu orice floare se simte bine cu prea multă lumină sau umezeală.

Alina Zanfir, designer peisagist: „Contează foarte mult dacă acele restaurante pot folosi plantele respective pe perioada iernii sau ar trebui cumva relocate sau introduse la interior. Una dintre cele mai ieftine plante care ar fi de un metru jumătate minim ar putea să plece de la 200-300 de lei și poate să ajungă la prețuri mult mai mari, în funcție de cât de specială este acea specie de plantă.”

Antreprenorii investesc sume imense pentru ca localul să arate ca o grădină

Mergem acum într-un alt local aflat în parcul Herăstrău din Capitală. Aici, managerii au investit sume impresionante pentru ca restaurantul să arate ca o grădină. Zona verde intră în contrast cu cocktailurile spectaculoase pe care le fac specialiștii din bar.

Alex, barman: „Acesta, pot să zic cu sinceritate că a fost cel mai cerut cocktail această vară.

Băuturile pot începe ca și preț de la 42 până la 50 de lei pe pahar.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„De exemplu, în această locație, ambientul în sine te face să te simți exact ca într-o vacanță, asta pentru că proprietarii au creat un perete întreg de plante curgătoare. Acestea sunt ușor de întreținut, nu au nevoie de foarte multă lumină, iar aspectul vizual pe care îl oferă este unul spectaculos, mai ales dacă lângă avem și o băutură inedită.” , transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si