Close sidebar
Close sidebar

Planul de înlăturare a Guvernului liberal: „Vom avea susţinere ca acest Guvern să cadă”

Conducerea Partidului Social Democrat a decis, joi, depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului Ludovic Orban în cazul în care pensiilor nu vor fi majorate cu 40% de la 1 septembrie, aşa cum prevede Legea Pensiilor.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii în timpul guvernării PSD, a scris pe pagina sa de socializare că social-democraţii vor depune imediat moţiunea „dacă PNL se atinge de o singură virgulă din Legea pensiilor publice”.

Citeste si: Klaus Iohannis: De la 1 iunie, se redeschid terasele și plajele. Se va putea circula liber în afara localităţilor

„Nu vom tolera ca acest Guvern să îşi bată joc de o lege care are o rată de acceptabilitate de 90 la sută! Nu e o lege care îi priveşte doar pe pensionari, ci e o lege de care vor beneficia şi generaţiile următoare!”, spune Olguţa Vasilescu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Competiţiile sportive vor fi posibile în aer liber, de la 1 iunie, mai puţin sporturile de contact

Social-democrata îi critică pe liberali, care se plâng că nu ar exista bani pentru creşterea pensiilor în toamnă, şi face o comparaţie între împrumuturile făcute în perioada guvernării PSD şi cele din ultimele 6 luni.

Citeste si: Când se vor redeschide grădinițele. Anunțul de ultimă oră al ministrului Educației

„De unde bani pentru mărirea cu 40%? Guvernul PSD s-a împrumtat cu 17 miliarde de euro în 3 ani, iar PNL în 6 luni s-a imprumutat cu 15 miliarde, timp în care nu am văzut să apară o nouă autostradă, nu au crescut veniturile românilor, nu s-au dat bani în plus pentru sanatate. Noi am reușit să scădem datoria publică, iar cei de la PNL au reușit să se împrumute și au dus datoria publică la 39%.
Nu pot să vină să spună că nu au bani”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI