Doua romance, surori, ambele casatorite, au pus la cale un plan diabolic, iar acum risca 10 ani de inchisoare. Ele au fost prinse insa de politia din Valladolid, unde locuiesc, si au fost arestat alaturi de sotul uneia dintre ele.



Mai exact, barbatul a lasat-o insarcinata pe cumnata lui, dupa o relatie consimtita, deoarece sotia lui nu potea sa aiba copii. In timpul sarcinii, romanca de 32 de ani a mers la control prezentand actele surorii sale, care urma sa declare copilul ca fiind al ei dupa nastere. Cele doua surori seamana foarte bine si au mizat pe aceasta chestie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Cei care si-au dat seama de planul surorilor au fost chiar medicii, care au alertat politia, scrie observator.tv .  Femeile au fost arestat la cateva zile dupa ce bebelusul s-a nascut.

Cele doua surori si sotul uneia dintre ele vor fi acuzati de trafic de fiinte umane si pot primi pana la 10 ani de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si