Close sidebar
Close sidebar

Ploaia a facut prapad in unele zone ale Capitalei. Strazile au fost transformate in adevarate "piscine"

Ploaia din ultimele 24 de ore ar putea avea un efect neasteptat, prin cresterea vânzarilor de barci. Nu de alta, dar in unele zone ale Capitalei doar asa te poti deplasa ca pieton. Spunem acest lucru nu cu gandul ca in tramvaie ar fi mai bine, dupa cum veti vedea imediat.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Bucurestiul e un oras plin de surprize, mai ales cand ploua. De pe uscat ajungi direct in piscina. Si nu exagerez deloc. Cam pana aici e apa, in zona Aviatorilor. Sa ocolesti e putin cam complicat si mai risti sa faci si o baie de la un sofer care nu prea are mila de pietoni.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Piscina pe sosea, piscina si in incaltarile pietonilor a fost astazi, in aceasta zona a Capitalei. Un adevarat lac de acumulare format langa podul Pipera le-a dat mari batai de cap trecatorilor.

Nici unii soferi nu le-au facut viata mai usoara.Surprize neplacute au avut si calatorii dintr-un tramvai de pe linia 41, unde nu stiai daca esti afara sau in interior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI