Potrivit datelor furnizate de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova, pompierii au intervenit, luni dupa-amiaza, pe strada Cumpatu, din statiunea prahoveana Sinaia, unde apa are aproape jumatate de metru in unele zone.

De asemenea, pompierii prahoveni intervin la Scoala George Enescu din Sinaia pentru evacuarea apei care a inundat camera centralei termice.
Sinaia nu este singura localitate de pe Valea Prahovei afectata de inundatii produse in urma ploii abundente, noteaza News.ro.

Astfel, echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova au intervenit si la Azuga, unde pompierii intervin pentru evacuarea aopei din doua gospodarii, la actiune particiând si Serviciul Voluntar al Primariei din localitate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Circulatia rutiera pe Valea Prahovei, pe DN1, se desfasoara cu dificultate, luni dupa-amiaza, in zona localitatilor Azuga, Busteni si Sinaia, din cauza unei ploi torentiale, precizeaza Centrul Infotrafic al Politiei Române.

Sursa citata informeaza ca luni, la ora 15.10, ploua torential pe DN1, in zona localitatilor Azuga, Busteni si Sinaia, iar valorile de trafic sunt crescute in ambele sensuri.

Potrivit aceleiasi surse, din cauza ploii torentiale, traficul rutier se desfasoara cu dificultate, insa fluent.

Politistii rutieri ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa-si sporeasca atentia si le reamintesc sa circule cu o viteza care sa nu depaseasca 30 de km/h in localitati si 50 de km/h in afara acestora, atunci când, in conditii de ploaie torentiala, vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Si in judetul Bacau ploaia a facut prapad. Un cititor al Stirilor Kanal D ne-a trimis o inregistrare video care arata o strada inundata complet din cauza ploii abundente.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si