”Aversele torenţiale au produs inundaţii în 27 de localităţi din 11 judeţe. În ultimele 24 de ore, din cauza precipitaţiilor abundente, pompierii au acţionat pentru evacuarea apei din 53 de case, 186 de curţi, 96 beciuri/subsoluri şi 12 străzi", a transmis ISU luni dimineaţă.

Pe perioada manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, traficul rutier a fost temporar blocat pe un drum naţional (DN 67/GJ) şi pe un drum judeţean DJ 672/GJ) din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Cea mai afectată a fost zona Bucureşti-Ilfov

Cea mai afectată de aversele torenţiale a fost zona Bucureşti-Ilfov, unde colegii noştri au intervenit în cazul a peste 120 de situaţii pentru evacuarea apei.

Citeste si: VIDEO| Ploile au făcut ravagii în Brașov. Șoferii au rămas blocați în mijlocul străzilor inundate

Un număr mare de intervenţii s-au înregistrat şi în judeţul Alba. Acolo, mai multe echipaje cu motopompe au acţionat la nivelul a 5 localităţi pentru extragerea apei din gospodării.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Delta ”ascunsă” a Moldovei. Este un loc de o frumusețe rară- VIDEO

Ploi torenţiale - inundaţii
Ploi torenţiale - inundaţii

În municipiul Alba-Iulia au fost primite cele mai multe solicitări, iar pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 23 de case, 39 de curţi, 23 de beciuri/subsoluri şi de pe 3 străzi inundate.

Citeste si: Avertisment ANM. Ce ne așteaptă în următoarele ore. S-a emis cod portocaliu

O situaţie care s-ar fi putut transforma în tragegie s-a înregistrat în judeţul Bihor, în localitatea Cubulcut, unde echipele ISU au acţionat pentru evacuarea unui bărbat rămas izolat cu oile pe o insulă în mijlocul apei, din cauza unei viituri formate pe pârâul

din localitate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si