Miercuri, 22 august, se anunta local averse de ploaie insotite de descarcari electrice in zonele in zonele montane si izolat in regiunile intracarpatice, pentru ca spre seara unele averse sa tranziteze si Oltenia si vestul Munteniei, insa acestea nu se vor manifesta pe spatii extinse si vor fi de asemenea slabe cantitativ.

Vantul va sufla slab pana la moderat in sud-estul tarii si mai mult slab in rest.

Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 27 si 32 de grade in Transilvania, Maramures si Crisana (cu valori usor mai scazute posibile in depresiunile din estul Transilvaniei), 29-34 de grade in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 25-30 de grade in Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in sudul regiunii, potrivit vremea.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Prognoza meteo arata acoperit de nori, partial, si posibilitatea unei furtuni cu fulgere la amiaza.

Vantul sufla moderat dinspre NE, cu o viteza intre 15 si 25 km/h. Temperaturile se incadreaza intre 33°C si 20°C. Cantitatile de apa vor acoperi 1 l/m². Ploile nu vor reveni la Bucuresti pana la sfarsitul saptamanii.

De altfel, ANM a emis noi avertizari tip nowcasting, cod galben de ploi si grindina, valabil pentru marti, 21 august. Cel mai probabil, avertizarile se vor actualiza si pentru ziua de miercuri, 22 august.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si