Ploaia torentiala de azi noapte a inundat centrul orasului Tulcea. Cantitatea de apa a fost atat de mare incat canalizarile nu au mai facut fata si au refulat. Soferii abia au putut inainta cu masinile pe strazile pline de apa iar altii au ramas blocati in mijlocul puhoaielor.

Bietul om a ramas cu masina prinsa intr-o gura de canalizare dupa ce capacul acesteia a fost dat la o parte de suvoaie

Cand au vazut ca nu mai pot inainta cu masinile prin apa, unii soferi au chemat pompierii ca sa-i ajute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Apa a atins o jumatate de metru in unele locuri iar oamenii s-au speriat. Altii mai curajosi s-au descaltat si au luat-o usor la pas.

De inundatii nu au scapat nici romii din Strehaia. Palatele lor au fost invadate de apa in urma precipitatiilor abundente. Canalizarea din localitate nu a facut fata cantitatii mari de apa si a refulat in curtile si casele oamenilor.

In ajutorul localnicilor au venit pompierii

"Suntem aici cu 30 de subofiteri cu 7 motopompe, 4 autospeciale si la o prima evaluare undeva la 32 de gospodarii inundate”, a declarat un pompier de la ISU Mehedinti.

Ploile vor continua si astazi. Jumatate din tara se afla sub cod galben de precipitatii pana diseara la ora 18. Apoi, treptat,ploile se vor diminua in intensitate iar aria lor se va restrange catre sud-vest.

Local se pot acumula cantitati de apa de peste 30 de litri pe metrul patrat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si